Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

THY, Erzurum'da yaşattığı skandal ile dünya rekoru kırdı

Gündem 05.09.2024 - 17:55, Güncelleme: 05.09.2024 - 17:55 3896 kez okundu.
 

THY, Erzurum'da yaşattığı skandal ile dünya rekoru kırdı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Erzurum-İstanbul seferinde rötar rekoru kırıldı
Türk Hava Yolları'nın (THY) Erzurum-İstanbul seferinde rötar rekoru kırıldı. THY'de uçak seferlerinde bilet fiyatlarındaki astronomik bedellerin yanı sıra yaşanan rötarlar vatandaşların tepkisine neden oluyor. Erzurum Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na saat 8.35'te uçması gereken TK2705 uçuş numaralı THY uçağı için her yarım saatte bir 30 kez erteleme duyurusu yapılınca, yolcular tam 15 saat beklemek durumunda kaldı. Alınan bilgiye göre, TK2705 uçuş numaralı THY uçağı için 12.50'de uçuşa karar verildi ve yolcular uçağa alındı. Gelen uçakla bir skandala imza atıldı. 220 kişiye bilet satan THY, 178 kişilik uçağı uçuşa hazırlamıştı. Bu uçağa 178 yolcu alındı, kalan yolcuların bir başka uçağa aktarılmaya çalışılacağı, bir sonraki uçağı beklemeleri söylendi. 220 yolcudan 178'inin alındığı uçak yine uçamadı. THY uçağı sıcağın altında, 1 saati aşkın süre içerisindeki yolcularla bekletildi. Bu arada ağlayan çocuklar, sıcaktan bayılanlar ve hastalananlar oldu. Tepkiler üzerine yapılan yeni bir duyuruyla uçakta teknik bir arıza olduğu bildirildi. Önce 5-6 dakikada arızanın çözülüp, uçuşun gerçekleşeceği söylendi. Tepkilerin artması üzerine arızanın çözülemediği, uçağın uçamayacak düzeyde arızalı olduğu belirtilerek yolcular havalimanına geri indirildi. THY mağdurları, bir yetkilinin açıklama yapması için çaba sarf etmesine rağmen Erzurum Havalimanı'nda THY yetkilisi bulamadı.
Türk Hava Yolları'nın (THY) Erzurum-İstanbul seferinde rötar rekoru kırıldı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Erzurum-İstanbul seferinde rötar rekoru kırıldı.
THY'de uçak seferlerinde bilet fiyatlarındaki astronomik bedellerin yanı sıra yaşanan rötarlar vatandaşların tepkisine neden oluyor. Erzurum Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na saat 8.35'te uçması gereken TK2705 uçuş numaralı THY uçağı için her yarım saatte bir 30 kez erteleme duyurusu yapılınca, yolcular tam 15 saat beklemek durumunda kaldı.
Alınan bilgiye göre, TK2705 uçuş numaralı THY uçağı için 12.50'de uçuşa karar verildi ve yolcular uçağa alındı. Gelen uçakla bir skandala imza atıldı. 220 kişiye bilet satan THY, 178 kişilik uçağı uçuşa hazırlamıştı. Bu uçağa 178 yolcu alındı, kalan yolcuların bir başka uçağa aktarılmaya çalışılacağı, bir sonraki uçağı beklemeleri söylendi. 220 yolcudan 178'inin alındığı uçak yine uçamadı. THY uçağı sıcağın altında, 1 saati aşkın süre içerisindeki yolcularla bekletildi. Bu arada ağlayan çocuklar, sıcaktan bayılanlar ve hastalananlar oldu.
Tepkiler üzerine yapılan yeni bir duyuruyla uçakta teknik bir arıza olduğu bildirildi. Önce 5-6 dakikada arızanın çözülüp, uçuşun gerçekleşeceği söylendi. Tepkilerin artması üzerine arızanın çözülemediği, uçağın uçamayacak düzeyde arızalı olduğu belirtilerek yolcular havalimanına geri indirildi. THY mağdurları, bir yetkilinin açıklama yapması için çaba sarf etmesine rağmen Erzurum Havalimanı'nda THY yetkilisi bulamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.