Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TEN KORE’YE GELİN GİDİYOR

Gündem 10.09.2024 - 20:27, Güncelleme: 10.09.2024 - 20:27 3682 kez okundu.
 

ERCİŞ’TEN KORE’YE GELİN GİDİYOR

Erciş’ten Kore’ye Muazzez İşleyen gelin olarak gidiyor
Erciş’ten Kore’ye Muazzez İşleyen gelin olarak gidiyor.  Erciş Kırkdeğirmen Mahallesi’nde ikamet eden Muazzez İşleyen Kore’ye gelin olarak gidiyor. Eylül ayının on dördüncü ve on beşinci gününde nişan ve kınası olan çift Erciş Balık bendinde yapacak. Düğün töreni ise Güney Kore’de olacak.  Gelinin annesi” Kızımız böyle bir şey söylediği zaman kabullenmedik. Israrla karşı çıktık. Damat Park Jong evimize geldi. Kısa bir sürede kendisini sevdik. Ailece görüştük. Ailesi ve damadım olacak kişi çok iyi insanlardır. Nişanı burada yaptıktan sonra Kore’ye düğüne gideceğiz”dedi. Muazzez İşleyen” Ben Kore’ye üniversite okumaya gittim. Orada uluslararası İlişkiler bölümünde okudum. Orada tanıştık. Zamanla tanışmamız bizi evlilik noktasına getirdi. İkimizde çok mutluyuz” dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş’ten Kore’ye Muazzez İşleyen gelin olarak gidiyor

Erciş’ten Kore’ye Muazzez İşleyen gelin olarak gidiyor. 
Erciş Kırkdeğirmen Mahallesi’nde ikamet eden Muazzez İşleyen Kore’ye gelin olarak gidiyor.
Eylül ayının on dördüncü ve on beşinci gününde nişan ve kınası olan çift Erciş Balık bendinde yapacak. Düğün töreni ise Güney Kore’de olacak.  Gelinin annesi” Kızımız böyle bir şey söylediği zaman kabullenmedik. Israrla karşı çıktık. Damat Park Jong evimize geldi. Kısa bir sürede kendisini sevdik. Ailece görüştük. Ailesi ve damadım olacak kişi çok iyi insanlardır. Nişanı burada yaptıktan sonra Kore’ye düğüne gideceğiz”dedi.
Muazzez İşleyen” Ben Kore’ye üniversite okumaya gittim. Orada uluslararası İlişkiler bölümünde okudum. Orada tanıştık. Zamanla tanışmamız bizi evlilik noktasına getirdi. İkimizde çok mutluyuz” dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.