Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Süphan Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı

Gündem 19.09.2024 - 12:26, Güncelleme: 19.09.2024 - 13:04 593 kez okundu.
 

Süphan Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı

4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı
 Bitlis'in Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan 4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı. Bölgedee gece yağan yağmur, Süphan Dağı'nda yerini kar yağışına bıraktı. Van Gölü'nün kuzeyinde ve Adilcevaz ilçesinin sınırlarında bulunan 4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı'na mevsimin ilk karı düştü. Kar yağışıyla birlikte Süphan Dağı beyaza bürünürken, Adilcevaz ve çevresindeki yerleşim yerlerinde ise hava sıcaklıkları hissedilir derecede azaldı. Cep telefonuyla Süphan Dağı'nı görüntüleyen öğretmen Feyat Zengin, “ Süphan Dağı'na yılın ilk karı ayrı bir güzellik katmıştır. Süphan Dağı her mevsim bir başka güzeldir. Erciş'tende görünen dağ okulumuzdan çok net görünüyor. Şu an beyaz gelinliğini giymiş bir vaziyette. Süphan Dağı her zaman ve her mevsim bir doğa harikası” dedi
4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı

 Bitlis'in Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan 4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı.
Bölgedee gece yağan yağmur, Süphan Dağı'nda yerini kar yağışına bıraktı. Van Gölü'nün kuzeyinde ve Adilcevaz ilçesinin sınırlarında bulunan 4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı'na mevsimin ilk karı düştü. Kar yağışıyla birlikte Süphan Dağı beyaza bürünürken, Adilcevaz ve çevresindeki yerleşim yerlerinde ise hava sıcaklıkları hissedilir derecede azaldı.
Cep telefonuyla Süphan Dağı'nı görüntüleyen öğretmen Feyat Zengin, “ Süphan Dağı'na yılın ilk karı ayrı bir güzellik katmıştır. Süphan Dağı her mevsim bir başka güzeldir. Erciş'tende görünen dağ okulumuzdan çok net görünüyor. Şu an beyaz gelinliğini giymiş bir vaziyette. Süphan Dağı her zaman ve her mevsim bir doğa harikası” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.