Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkale'de mevsimin ilk karı yağdı

Gündem 20.09.2024 - 15:42, Güncelleme: 20.09.2024 - 15:42 275 kez okundu.
 

Başkale'de mevsimin ilk karı yağdı

Van’ın Başkale ilçesine bağlı yüksek rakımlı yerleşim alanlarına mevsimin ilk karı düştü
Van’ın Başkale ilçesine bağlı yüksek rakımlı yerleşim alanlarına mevsimin ilk karı düştü. İlçede iki gündür etkili olan sağanak, yüksek yerleşim yerlerinde yerini kara bıraktı. İlçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Yolmaçayır Mahallesi'nde kar yağdı. Mevsimin ilk karıyla beraber mahalle beyaza büründü. Güne beyaz örtüyle başlayan mahalleli, her yıl kasım ve aralıkta yağan karı görünce şaşırdı.
Van’ın Başkale ilçesine bağlı yüksek rakımlı yerleşim alanlarına mevsimin ilk karı düştü

Van’ın Başkale ilçesine bağlı yüksek rakımlı yerleşim alanlarına mevsimin ilk karı düştü.
İlçede iki gündür etkili olan sağanak, yüksek yerleşim yerlerinde yerini kara bıraktı. İlçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Yolmaçayır Mahallesi'nde kar yağdı. Mevsimin ilk karıyla beraber mahalle beyaza büründü. Güne beyaz örtüyle başlayan mahalleli, her yıl kasım ve aralıkta yağan karı görünce şaşırdı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.