Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da ihtiyaç sahibi 51 kadın için yapılan konutlar tamamlanıyor

Gündem 27.09.2024 - 12:45, Güncelleme: 27.09.2024 - 12:45 343 kez okundu.
 

Van'da ihtiyaç sahibi 51 kadın için yapılan konutlar tamamlanıyor

Van Valisi Ozan Balcı, ihtiyaç sahibi 51 kadın için yapılan konutları inceleyip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı
 Van Valisi Ozan Balcı, ihtiyaç sahibi 51 kadın için yapılan konutları inceleyip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Van ValisiOzan Balcı, beraberin de Vali Yardımcısı Musa Göktaş ile birlikte eşi vefat etmiş ihtiyaç sahibi kadınlar için yapımı devam eden konutlarda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sosyal devlet anlayışı gereği ihtiyaç sahibi bütün vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Vali Balcı, "Dertlerine derman, yaralarına merhem olmak için canla başla çalışıyoruz. Valiliğimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile birlikte eşi vefat etmiş ihtiyaç sahibi kadınlara 51 adet daire yapıyoruz. Yakın zamanda hak sahibi kadınlarımıza teslim edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla otursunlar" dedi.
Van Valisi Ozan Balcı, ihtiyaç sahibi 51 kadın için yapılan konutları inceleyip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

 Van Valisi Ozan Balcı, ihtiyaç sahibi 51 kadın için yapılan konutları inceleyip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Van ValisiOzan Balcı, beraberin de Vali Yardımcısı Musa Göktaş ile birlikte eşi vefat etmiş ihtiyaç sahibi kadınlar için yapımı devam eden konutlarda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sosyal devlet anlayışı gereği ihtiyaç sahibi bütün vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Vali Balcı, "Dertlerine derman, yaralarına merhem olmak için canla başla çalışıyoruz. Valiliğimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile birlikte eşi vefat etmiş ihtiyaç sahibi kadınlara 51 adet daire yapıyoruz. Yakın zamanda hak sahibi kadınlarımıza teslim edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla otursunlar" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.