Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE EKMEK DOKUZ LİRA OLDU

Ekonomi 09.10.2024 - 20:11, Güncelleme: 09.10.2024 - 20:11 2203 kez okundu.
 

ERCİŞ’TE EKMEK DOKUZ LİRA OLDU

Erciş’te ekmeğe zam
Erciş’te ekmek dokuz lira oldu.Daha önce sekiz liradan satılan ekmek bu hafta dokuz liradan satılmaya başlandı. Ekmeğe yapılan bu zam dar gelirliye büyük bir yük getirdi. Erciş’te belediyenin satış yaptığı halk ekmek büfelerinin yetersiz olduğunu belirten Ercişli Sulhattin Sağlam “Dokuz lira bir ekmek için çok paradır. Ucuz ekmek için belediyenin halk ekmeğini alıyorum. Bazen yetişemiyorum. Fırın veya marketlerden alıyorum. Ekmek fiyatı arttı. Biz fakir fukaraya Allah yardım etsin”dedi. Marketinde ekmek satan Sefa Demirbağ; “Ekmeğe bir liralık zam geldi. Daha önce ekmek alan müşterilerimiz sekiz liralık ekmeğe bile pahalı diyordu. Bu zamdan sonra ekmek satışımız azalabilir’’dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş’te ekmeğe zam

Erciş’te ekmek dokuz lira oldu.Daha önce sekiz liradan satılan ekmek bu hafta dokuz liradan satılmaya başlandı. Ekmeğe yapılan bu zam dar gelirliye büyük bir yük getirdi. Erciş’te belediyenin satış yaptığı halk ekmek büfelerinin yetersiz olduğunu belirten Ercişli Sulhattin Sağlam “Dokuz lira bir ekmek için çok paradır. Ucuz ekmek için belediyenin halk ekmeğini alıyorum. Bazen yetişemiyorum. Fırın veya marketlerden alıyorum. Ekmek fiyatı arttı. Biz fakir fukaraya Allah yardım etsin”dedi.
Marketinde ekmek satan Sefa Demirbağ; “Ekmeğe bir liralık zam geldi. Daha önce ekmek alan müşterilerimiz sekiz liralık ekmeğe bile pahalı diyordu. Bu zamdan sonra ekmek satışımız azalabilir’’dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.