Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kredi kartından katkı payı düzenlemesi komple rafa kalktı

Dünya 17.10.2024 - 16:13, Güncelleme: 17.10.2024 - 16:13 647 kez okundu.
 

Kredi kartından katkı payı düzenlemesi komple rafa kalktı

Limiti 100 bin TL'yi aşan kredi kartlarından savunma sanayii için yıllık 750 TL'lik katkı payı alınmasını içeren düzenleme gelen tepkilerden dolayı düzenleme yeniden TBMM'ye sunulmayacak
Limiti 100 bin TL'yi aşan kredi kartlarından savunma sanayii için yıllık 750 TL'lik katkı payı alınmasını içeren düzenleme yeniden görüşülmek üzere ertelenmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla tepki çeken düzenleme yeniden TBMM'ye sunulmayacak. Savunma Sanayi için fon oluşturmak üzere limiti 100 bin lira üzeri kredi kartlarından 750 liralık katkı payı alınması ile ilgili tasarı görüşülmek üzere Meclis'e gelmişti. Daha sonra bu tasarının daha sonra tekrar görüşülmek üzere ertelendiği açıklanmıştı. Gelen son bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kredi kartından savunma sanayine 750 liralık katkı payı alınmasına yönelik madde komple iptal edildi.
Limiti 100 bin TL'yi aşan kredi kartlarından savunma sanayii için yıllık 750 TL'lik katkı payı alınmasını içeren düzenleme gelen tepkilerden dolayı düzenleme yeniden TBMM'ye sunulmayacak

Limiti 100 bin TL'yi aşan kredi kartlarından savunma sanayii için yıllık 750 TL'lik katkı payı alınmasını içeren düzenleme yeniden görüşülmek üzere ertelenmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla tepki çeken düzenleme yeniden TBMM'ye sunulmayacak.

Savunma Sanayi için fon oluşturmak üzere limiti 100 bin lira üzeri kredi kartlarından 750 liralık katkı payı alınması ile ilgili tasarı görüşülmek üzere Meclis'e gelmişti. Daha sonra bu tasarının daha sonra tekrar görüşülmek üzere ertelendiği açıklanmıştı. Gelen son bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kredi kartından savunma sanayine 750 liralık katkı payı alınmasına yönelik madde komple iptal edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.