Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ 23 EKİM 2011 DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDENLERİ UNUTMADI

Gündem 23.10.2024 - 15:08, Güncelleme: 23.10.2024 - 15:27 306 kez okundu.
 

ERCİŞ 23 EKİM 2011 DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDENLERİ UNUTMADI

Erciş’te 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenler unutulmadı
 Erciş’te 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenler anma programıyla kabirleri başında anıldı. Programa katılan Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, depremin doğal bir olay olduğunu vurguladı ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini dile getirdi. Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler, kabirleri başında anıldı. Merkez üssü Tabanlı Mahallesi olan 7,2 büyüklüğündeki depremin 13'üncü yıl dönümünde hayatını kaybedenler için Erciş'te anma programı düzenlendi. Programa Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, 108'inci Topçu Alay Komutanı Albay Zafer Akkaş, Erciş İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Geniş, Erciş Emniyet Müdürü Süleyman Trak ve kurum amirleri katıldı. Seyit Muhammed Kabristanı'ndaki programda ölenler için Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi. Daha sonra da depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bırakıldı. 'KADİM BİR MİLLETİZ’ Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, depremin doğal bir olay olduğunu fakat bununla ilgili gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi. Kaymakam Karaloğlu, "İnşaat çalışmaları olsun, yapılan binalar olsun, devletimizin vermiş olduğu yönetmelik ve kanunlar nezdinde gerekli tedbirleri almamız gerekiyor. 13.'üncü yıl dönümü münasebetiyle vefat eden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. 2011 yılında yaşanan depremde acılarımız tabii ki büyük ama diğer taraftan da tüm dünyaya şu dersi verdik. Tüm Türkiye, uluslararası alanlarında bazı ülkeler, Türkiye'ye tam destek verdi. 24 saat geçmeden 81 vilayetimizden, 922 ilçemizden Erciş'e, Van'ımıza insanların hayırseverliği, vatanseverliği inancıyla vatandaşlarımıza destek olmak için seferber oldular. Bunu en sonunda 6 Şubat depreminde yine yaşadık. Kadim bir milletiz" dedi.Bugün Erciş’te telefon durumlarında depremde sevdiklerini kaybedenlerin fotoğraflarıyla doldu taştı. Bu paylaşanlardan biri de  öğretmen babanın telefonunda oğlunun fotoğrafını durum yapması oldu. (Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş’te 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenler unutulmadı

 Erciş’te 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenler anma programıyla kabirleri başında anıldı. Programa katılan Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, depremin doğal bir olay olduğunu vurguladı ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini dile getirdi. Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler, kabirleri başında anıldı.
Merkez üssü Tabanlı Mahallesi olan 7,2 büyüklüğündeki depremin 13'üncü yıl dönümünde hayatını kaybedenler için Erciş'te anma programı düzenlendi. Programa Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, 108'inci Topçu Alay Komutanı Albay Zafer Akkaş, Erciş İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Geniş, Erciş Emniyet Müdürü Süleyman Trak ve kurum amirleri katıldı. Seyit Muhammed Kabristanı'ndaki programda ölenler için Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi. Daha sonra da depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bırakıldı.
'KADİM BİR MİLLETİZ’
Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, depremin doğal bir olay olduğunu fakat bununla ilgili gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi. Kaymakam Karaloğlu, "İnşaat çalışmaları olsun, yapılan binalar olsun, devletimizin vermiş olduğu yönetmelik ve kanunlar nezdinde gerekli tedbirleri almamız gerekiyor. 13.'üncü yıl dönümü münasebetiyle vefat eden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. 2011 yılında yaşanan depremde acılarımız tabii ki büyük ama diğer taraftan da tüm dünyaya şu dersi verdik. Tüm Türkiye, uluslararası alanlarında bazı ülkeler, Türkiye'ye tam destek verdi. 24 saat geçmeden 81 vilayetimizden, 922 ilçemizden Erciş'e, Van'ımıza insanların hayırseverliği, vatanseverliği inancıyla vatandaşlarımıza destek olmak için seferber oldular. Bunu en sonunda 6 Şubat depreminde yine yaşadık. Kadim bir milletiz" dedi.Bugün Erciş’te telefon durumlarında depremde sevdiklerini kaybedenlerin fotoğraflarıyla doldu taştı. Bu paylaşanlardan biri de  öğretmen babanın telefonunda oğlunun fotoğrafını durum yapması oldu.
(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.