Abdullah Öcalan, İmralı görüşmeleri devam ederken katarat ameliyatı olmuş
Abdullah Öcalan, İmralı görüşmeleri devam ederken katarat ameliyatı olmuş
BULDAN: GÖZYAŞI KANALLARINDA TIKANIKLIK VARMIŞ
Öcalan'ın İmralı görüşmeleri devam ederken katarakt ameliyatı olduğu, diğer gözünden de ameliyat olmasının planlandığı öğrenildi.
DEM Parti'nin İmralı ziyaretlerinin devam ettiği günlerde Öcalan'ın katarakt ameliyatı olduğu öğrenildi.
DİĞER GÖZÜNDEN DE AMELİYAT OLACAK
Gazete Duvar'ın haberine göre; Ameliyat, İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder'in 28 Aralık'taki birinci ziyareti ile 22 Ocak'taki ikinci ziyareti arasında gerçekleşti. Heyete ikinci görüşmede Öcalan'ın bir gözünden katarakt ameliyatı olduğu bilgisi verildi. Ameliyatın İmralı'da yapıldığı belirtilirken Öcalan'ın diğer gözünden de ameliyat olmasının planlandığı öğrenildi.
BULDAN: GÖZYAŞI KANALLARINDA TIKANIKLIK VARMIŞ
Konuya ilişkin Buldan da verdiği bir röportajda; "İkinci defa gittiğimizde Öcalan katarakt ameliyatı olmuştu ve oldukça başarılı bir ameliyat olduğunu gözünün çok iyi gördüğünü söyledi. 3'üncü olarak gittiğimizde gözünde yaş olduğunu ve mendil kullandığını gözlemledim. Gözünden yaş gelmesi zaten katarakt ile alakalı değil gözyaşı kanallarında bir tıkanıklık olduğu ifade ediliyor. Bununla ilgili bir ameliyat kararı verilmemiş" demişti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.