Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İstanbul'da 6.2 büyüklüğünde deprem

Gündem 23.04.2025 - 15:04, Güncelleme: 23.04.2025 - 15:04 1201 kez okundu.
 

İstanbul'da 6.2 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da Silivri açıklarında saat 12.13'te yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından 12.49 sıralarında 6.2 ve 4.4 büyüklüğünde 2 deprem daha meydana geldi
İstanbul'da Silivri açıklarında saat 12.13'te yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından 12.49 sıralarında 6.2 ve 4.4 büyüklüğünde 2 deprem daha meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen deprem sonrası AFAD riskli yapılara girilmemesi uyarısında bulundu, Bakan Uraloğlu ise "Kara yolları, havalimanları, tren ve metrolarımızda herhangi bir hasara veya olumsuz duruma rastlanmamıştır" dedi. Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 12.13'te meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından şiddetli 2 deprem daha meydana geldi. ART ARDA 2 ŞİDDETLİ DEPREM İlk deprem Silivri açıklarında 6.2 büyüklüğünde saat 12.49'da yaşandı. İkinci deprem ise Büyükçekmece'de saat 12.51'de 4.4 büyüklüğünde gerçekleşti.
İstanbul'da Silivri açıklarında saat 12.13'te yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından 12.49 sıralarında 6.2 ve 4.4 büyüklüğünde 2 deprem daha meydana geldi

İstanbul'da Silivri açıklarında saat 12.13'te yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından 12.49 sıralarında 6.2 ve 4.4 büyüklüğünde 2 deprem daha meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen deprem sonrası AFAD riskli yapılara girilmemesi uyarısında bulundu, Bakan Uraloğlu ise "Kara yolları, havalimanları, tren ve metrolarımızda herhangi bir hasara veya olumsuz duruma rastlanmamıştır" dedi.

Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 12.13'te meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından şiddetli 2 deprem daha meydana geldi.

ART ARDA 2 ŞİDDETLİ DEPREM

İlk deprem Silivri açıklarında 6.2 büyüklüğünde saat 12.49'da yaşandı. İkinci deprem ise Büyükçekmece'de saat 12.51'de 4.4 büyüklüğünde gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.