Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lokman Hekim Hastanesi Eczacılar Günü’nü kutladı

Gündem 26.09.2024 - 17:09, Güncelleme: 26.09.2024 - 17:09 369 kez okundu.
 

Lokman Hekim Hastanesi Eczacılar Günü’nü kutladı

Lokman Hekim Van Hastanesi, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutladı
Lokman Hekim Van Hastanesi, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutladı. 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü, Lokman Hekim Van Hastanesinde kutlandı. Kutlamaya Lokman Hekim Van Hastaneleri Genel Müdürü Fatih Doğan, Başhekim Doç. Dr. Veli Avcı, Başhemşire Gamze Gençer Baran ve Destek Hizmetleri Müdür Ferhat Çetinkaya ve eczacılar katıldı. Burada bir açıklamada bulunan Genel Müdür Fatih Doğan, “Hastanemizde görevli eczacılar başta olmak üzere tüm eczane çalışanlarının 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından eczacılara hediye takdiminde bulunulması ile devam eden program, pasta kesimi ile sona erdi.
Lokman Hekim Van Hastanesi, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutladı

Lokman Hekim Van Hastanesi, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutladı.
25 Eylül Dünya Eczacılar Günü, Lokman Hekim Van Hastanesinde kutlandı. Kutlamaya Lokman Hekim Van Hastaneleri Genel Müdürü Fatih Doğan, Başhekim Doç. Dr. Veli Avcı, Başhemşire Gamze Gençer Baran ve Destek Hizmetleri Müdür Ferhat Çetinkaya ve eczacılar katıldı. Burada bir açıklamada bulunan Genel Müdür Fatih Doğan, “Hastanemizde görevli eczacılar başta olmak üzere tüm eczane çalışanlarının 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından eczacılara hediye takdiminde bulunulması ile devam eden program, pasta kesimi ile sona erdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.