Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özalp'ta şiddetli yağmur sele neden oldu

Gündem 10.07.2024 - 16:01, Güncelleme: 10.07.2024 - 16:01 1847+ kez okundu.
 

Özalp'ta şiddetli yağmur sele neden oldu

Özalp'ta etkili olan sağanak sele neden olurken bazı iş yerleri ve caddeleri su bastı
Van'ın Özalp ilçesinde etkili olan sağanak sele neden olurken bazı iş yerleri ve caddeleri su bastı. Kent genelinde 3 gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken cadde ve sokaklar göle döndü, iş yerlerini su bastı. Bugün etkisini artıran yağışlar dolayısıyla bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, iş yerleri su altında kaldı. Ekipler, selin cadde ve sokaklara getirdiği çamuru temizlemeye başladı.
Özalp'ta etkili olan sağanak sele neden olurken bazı iş yerleri ve caddeleri su bastı

Van'ın Özalp ilçesinde etkili olan sağanak sele neden olurken bazı iş yerleri ve caddeleri su bastı.
Kent genelinde 3 gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken cadde ve sokaklar göle döndü, iş yerlerini su bastı. Bugün etkisini artıran yağışlar dolayısıyla bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, iş yerleri su altında kaldı. Ekipler, selin cadde ve sokaklara getirdiği çamuru temizlemeye başladı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.