Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Rus dağcılar tipiye yakalandı

Spor 14.05.2024 - 09:54, Güncelleme: 14.05.2024 - 09:54 2205+ kez okundu.
 

Rus dağcılar tipiye yakalandı

Rus dağcılar Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı
Ağrı Dağı’na zirve tırmanışı yapmak isteyen 9 Rus dağcı, tipiye yakalanınca dönmek zorunda kaldı. Rusya’dan gelen 5’i kadın toplam 9 dağcı, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde dağcı Cuma Saltik rehberliğinde Ağrı Dağı’na tırmanmak için hazırlık yaptı. Tamamlanan hazırlıkların ardından tırmanışa geçen Rus dağcılar, 4 bin 200 rakıma kadar çıktılar. Burada tipiye yakalanan dağcılar, daha fazla ilerleyemeyecekleri için geri dönmek zorunda kaldı. Rehber Cuma Saltik, Rusya’dan gelen dağcılarla birlikte Ağrı Dağı’na tırmanmak istediklerini ifade ederek, “Hava muhalefeti bize geçit vermedi. 4 bin 200 metreden dönmek zorunda kaldık. Yarın tekrar zirve için deneriz” dedi.
Rus dağcılar Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı

Ağrı Dağı’na zirve tırmanışı yapmak isteyen 9 Rus dağcı, tipiye yakalanınca dönmek zorunda kaldı.
Rusya’dan gelen 5’i kadın toplam 9 dağcı, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde dağcı Cuma Saltik rehberliğinde Ağrı Dağı’na tırmanmak için hazırlık yaptı. Tamamlanan hazırlıkların ardından tırmanışa geçen Rus dağcılar, 4 bin 200 rakıma kadar çıktılar. Burada tipiye yakalanan dağcılar, daha fazla ilerleyemeyecekleri için geri dönmek zorunda kaldı.
Rehber Cuma Saltik, Rusya’dan gelen dağcılarla birlikte Ağrı Dağı’na tırmanmak istediklerini ifade ederek, “Hava muhalefeti bize geçit vermedi. 4 bin 200 metreden dönmek zorunda kaldık. Yarın tekrar zirve için deneriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.