Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şampiyon belli oluyor

Spor 25.05.2024 - 14:38, Güncelleme: 25.05.2024 - 14:38 1977+ kez okundu.
 

Şampiyon belli oluyor

Fenerbahçe'nin bir kulağı da Konya'da olacak
Süper Lig'in son haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, aynı zamanda Konyaspor-Galatasaray maçını da yakından takip edecek. Geçen hafta Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, kendi maçını kazanıp Galatasaray'ın Konya'da kaybetmesini bekleyecek. Fenerbahçe-İstanbulspor ve Konyaspor-Galatasaray maçları yarın akşam saat 19.00'da başlayacak.   Şampiyonluk yarışının nefes kestiği Süper Lig'de yarın akşam sahasında İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe, bir yandan da Konyaspor- Galatasaray maçını da takip edecek.   FENERBAHÇE'NİN UMUDU DEVAM EDİYOR Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı deplasmanda yenerek şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşıyan sarı-lacivertlilerde kulaklar bir yandan da Konyaspor-Galatasaray maçında olacak. TARAFTARIN BİR KULAĞI KONYA'DA OLACAK Sarı-lacivertliler, şampiyonluk için kazanıp Galatasaray'ın Konya deplasmanında kaybetmesini bekleyecek. Fenerbahçe-İstanbulspor ve Konyaspor-Galatasaray maçları pazar günü saat 19.00'da başlayacak.
Fenerbahçe'nin bir kulağı da Konya'da olacak

Süper Lig'in son haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, aynı zamanda Konyaspor-Galatasaray maçını da yakından takip edecek. Geçen hafta Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, kendi maçını kazanıp Galatasaray'ın Konya'da kaybetmesini bekleyecek. Fenerbahçe-İstanbulspor ve Konyaspor-Galatasaray maçları yarın akşam saat 19.00'da başlayacak.

 

Şampiyonluk yarışının nefes kestiği Süper Lig'de yarın akşam sahasında İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe, bir yandan da Konyaspor- Galatasaray maçını da takip edecek.

 

FENERBAHÇE'NİN UMUDU DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı deplasmanda yenerek şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşıyan sarı-lacivertlilerde kulaklar bir yandan da Konyaspor-Galatasaray maçında olacak.

TARAFTARIN BİR KULAĞI KONYA'DA OLACAK

Sarı-lacivertliler, şampiyonluk için kazanıp Galatasaray'ın Konya deplasmanında kaybetmesini bekleyecek. Fenerbahçe-İstanbulspor ve Konyaspor-Galatasaray maçları pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.