Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Siirt'te sağlık ekibinin aracı köprüden düştü, doktor ve hemşireyi köylüler kurtardı

Gündem 21.10.2024 - 08:06, Güncelleme: 21.10.2024 - 08:06 167 kez okundu.
 

Siirt'te sağlık ekibinin aracı köprüden düştü, doktor ve hemşireyi köylüler kurtardı

Siirt'in Pervari ilçesinde köprüden düşen araçta sıkışan doktor ve hemşire, köylüler tarafından kurtarıldı
Siirt'in Pervari ilçesinde köprüden düşen araçta sıkışan doktor ve hemşire, köylüler tarafından kurtarıldı. Edinilen bilgilere göre, Belonoluk köyünde sağlık ekibinin aracı, şoför Dr. A.T'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı düştü. Araçta sıkışan doktor ve hemşire E.I., çevrede bulunan köylüler tarafından çıkartıldı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada ağır yaralanan hemşire, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Siirt'in Pervari ilçesinde köprüden düşen araçta sıkışan doktor ve hemşire, köylüler tarafından kurtarıldı

Siirt'in Pervari ilçesinde köprüden düşen araçta sıkışan doktor ve hemşire, köylüler tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, Belonoluk köyünde sağlık ekibinin aracı, şoför Dr. A.T'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı düştü. Araçta sıkışan doktor ve hemşire E.I., çevrede bulunan köylüler tarafından çıkartıldı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada ağır yaralanan hemşire, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.