Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TATARGAZİ TAZİYE EVİNİ HER GÖREN BEĞENİYOR

Dünya 12.06.2024 - 17:19, Güncelleme: 12.06.2024 - 17:19 3406+ kez okundu.
 

TATARGAZİ TAZİYE EVİNİ HER GÖREN BEĞENİYOR

TAZİYE EVİNİ HER GÖREN BEĞENİYOR
Malazgirt Tatargazi Köyü taziye evini görenler çok beğeniyor. Köyün taziye evi köy odası tarzında döşenmiş. Oturma kanepeleri özel ahşaptan yapılmış. Misafirlerin önünde bulunan masalarda aynı ahşap malzemeler kullanılarak yapılmış. İmam ve protokol için ayrıca ahşaptan özel masalar yapılmış.Gelen misafirler bu güzel ortamdan memnun olarak görevlerini yerine getirmiş oluyor. Taziyeye gelen Mustafa Yıldırım “ Bu taziye evi çok güzel keşke her taziye evi böyle huzur verse yapanlardan Allah razı olsun” dedi  (Haber: Sadiye YİGİT)
TAZİYE EVİNİ HER GÖREN BEĞENİYOR

Malazgirt Tatargazi Köyü taziye evini görenler çok beğeniyor. Köyün taziye evi köy odası tarzında döşenmiş. Oturma kanepeleri özel ahşaptan yapılmış. Misafirlerin önünde bulunan masalarda aynı ahşap malzemeler kullanılarak yapılmış. İmam ve protokol için ayrıca ahşaptan özel masalar yapılmış.Gelen misafirler bu güzel ortamdan memnun olarak görevlerini yerine getirmiş oluyor. Taziyeye gelen Mustafa Yıldırım “ Bu taziye evi çok güzel keşke her taziye evi böyle huzur verse yapanlardan Allah razı olsun” dedi 
(Haber: Sadiye YİGİT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.