Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tatvan'da tır devrildi: 63 koyun telef oldu

Gündem 24.08.2024 - 13:45, Güncelleme: 24.08.2024 - 13:45 3631 kez okundu.
 

Tatvan'da tır devrildi: 63 koyun telef oldu

Tatvan ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen tırın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralanırken, dorsesinde bulunan 205 küçükbaş hayvandan 63'ü ise telef oldu
Bitlis'in Tatvan ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen tırın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralanırken, dorsesinde bulunan 205 küçükbaş hayvandan 63'ü ise telef oldu. Alınan bilgilere göre kaza, gece saatlerinde Tatvan ilçesinin Küçüksu köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 FYG 554 plakalı tır, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Kazada, araç içinde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralanırken, dorsesinde yüklü bulunan 205 küçükbaş hayvandan 63'ü ise telef oldu. Yaralılar tedavileri yapılmak üzere Tatvan Devlet Hastanesine sevk edilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.
Tatvan ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen tırın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralanırken, dorsesinde bulunan 205 küçükbaş hayvandan 63'ü ise telef oldu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen tırın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralanırken, dorsesinde bulunan 205 küçükbaş hayvandan 63'ü ise telef oldu.
Alınan bilgilere göre kaza, gece saatlerinde Tatvan ilçesinin Küçüksu köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 FYG 554 plakalı tır, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Kazada, araç içinde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralanırken, dorsesinde yüklü bulunan 205 küçükbaş hayvandan 63'ü ise telef oldu. Yaralılar tedavileri yapılmak üzere Tatvan Devlet Hastanesine sevk edilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.