Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TFF seçiminde olay

Spor 18.07.2024 - 17:01, Güncelleme: 18.07.2024 - 17:01 2511+ kez okundu.
 

TFF seçiminde olay

Ali Koç ile Mehmet Büyükekşi birbirine girdi
TFF seçimlerinde konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mehmet Büyükekşi'ye sert sözlerle yüklendi. Büyükekşi ise Koç'un "Onurlu, şerefli bir insan bu şekilde aday olmaz" sözlerine "Koskoca Fenerbahçe Başkanı böyle konuşamaz" diyerek tepki gösterdi. Bu tartışmanın ardından Divan Başkanı Mehmet Baykan araya girdi ve gerginlik yatıştırıldı. TFF'nin yeni başkanını seçmek için Ankara'da toplanan 4 büyük kulübün başkanı salona tam katılım gösterdi. Genel kurulda konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mehmet Büyükekşi'yi çok sert sözlerle eleştirdi, ikili arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Mehmet Büyükekşi, Ali Koç'un sözlerine tepki gösterince Divan Başkanı Mehmet Baykan araya girdi.      
Ali Koç ile Mehmet Büyükekşi birbirine girdi

TFF seçimlerinde konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mehmet Büyükekşi'ye sert sözlerle yüklendi. Büyükekşi ise Koç'un "Onurlu, şerefli bir insan bu şekilde aday olmaz" sözlerine "Koskoca Fenerbahçe Başkanı böyle konuşamaz" diyerek tepki gösterdi. Bu tartışmanın ardından Divan Başkanı Mehmet Baykan araya girdi ve gerginlik yatıştırıldı.

TFF'nin yeni başkanını seçmek için Ankara'da toplanan 4 büyük kulübün başkanı salona tam katılım gösterdi. Genel kurulda konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali KoçMehmet Büyükekşi'yi çok sert sözlerle eleştirdi, ikili arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Mehmet Büyükekşi, Ali Koç'un sözlerine tepki gösterince Divan Başkanı Mehmet Baykan araya girdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.