Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

"Türkiye'nin Messi'si" manşetlerde

Spor 19.06.2024 - 09:24, Güncelleme: 19.06.2024 - 09:28 1970+ kez okundu.
 

"Türkiye'nin Messi'si" manşetlerde

Türkiye Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti
A Milli Takım'ın EURO 2024'ün ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup etmesi, dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Bunun yanı sıra maçın adamı seçilen Arda Güler de manşetleri süsledi. Arda için kullanılan en dikkat çekici ifade ise "Türkiye'nin Messi'si" oldu. İşte o manşetler A Milli Takım'ın EURO 2024'ün ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği maç, dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Öte yandan A Milli Takım'ın ve Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler de EURO 2024'e fırtına gibi girdi. Attığı harika golle galibiyette önemli pay sahibi olan ve maçın adamı seçilenArda , manşetleri süsledi. Dünya basınındaki manşetler şu şekilde; Bild/Almanya: Harika goller Türk partisini başlattı. Arda Güler'in attığı ikinci gol, stadyumu havaya uçurdu! Kicker/Almanya: Türkiye rüya gibi gollerle kazandı, Arda Güler ve Mert Müldür, Gürcistan'ı yıktı. Der Spiegel/Almanya: Genç bir çocuk, rüya gibi bir golle Türkiye'ye kazandırdı. Arda Güler'in Gürcistan'a attığı ikinci gol, Dortmund'da on binlerce Türk'ü coşturdu. Marca/İspanya: Arda Güler, EURO 2024'te kendini gösterdi. Real Madridli oyuncu köşeden attığı harika golle maçın sonucunu belirledi. Genç Türk incisi, kendini haklı çıkarmak ve dünyaya geleceğin yıldızlarından biri olduğunu göstermek için iyi bir fırsat yakaladı. Ve hayal kırıklığına uğratmadı. Harika bir futbol oynamadı ama maçın sonucunu belirleyen şutu attı. Güler'in pek çok özelliği var ama hepsinden önemlisi nefis, ayrıcalıklı bir sol ayak. Topu istediği yere koyma becerisine sahip.
Türkiye Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti

A Milli Takım'ın EURO 2024'ün ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup etmesi, dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Bunun yanı sıra maçın adamı seçilen Arda Güler de manşetleri süsledi. Arda için kullanılan en dikkat çekici ifade ise "Türkiye'nin Messi'si" oldu. İşte o manşetler

A Milli Takım'ın EURO 2024'ün ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği maç, dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Öte yandan A Milli Takım'ın ve Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler de EURO 2024'e fırtına gibi girdi. Attığı harika golle galibiyette önemli pay sahibi olan ve maçın adamı seçilenArda , manşetleri süsledi.

Dünya basınındaki manşetler şu şekilde;

Bild/Almanya: Harika goller Türk partisini başlattı. Arda Güler'in attığı ikinci gol, stadyumu havaya uçurdu!

Kicker/Almanya: Türkiye rüya gibi gollerle kazandı, Arda Güler ve Mert Müldür, Gürcistan'ı yıktı.

Der Spiegel/Almanya: Genç bir çocuk, rüya gibi bir golle Türkiye'ye kazandırdı. Arda Güler'in Gürcistan'a attığı ikinci gol, Dortmund'da on binlerce Türk'ü coşturdu.

Marca/İspanya: Arda Güler, EURO 2024'te kendini gösterdi. Real Madridli oyuncu köşeden attığı harika golle maçın sonucunu belirledi.

Genç Türk incisi, kendini haklı çıkarmak ve dünyaya geleceğin yıldızlarından biri olduğunu göstermek için iyi bir fırsat yakaladı. Ve hayal kırıklığına uğratmadı. Harika bir futbol oynamadı ama maçın sonucunu belirleyen şutu attı. Güler'in pek çok özelliği var ama hepsinden önemlisi nefis, ayrıcalıklı bir sol ayak. Topu istediği yere koyma becerisine sahip.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.