Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van Ferit Melen Havalimanı’nda yangın paniği

Gündem 30.09.2024 - 17:16, Güncelleme: 30.09.2024 - 17:16 2347 kez okundu.
 

Van Ferit Melen Havalimanı’nda yangın paniği

Van Ferit Melen Havalimanı'nda çıkan yangın büyük korkuya neden oldu
Van Ferit Melen Havalimanı'nda çıkan yangın büyük korkuya neden oldu. Saban saatlerinde çıkan yangın, bir anda bekleme salonlarını dumanla kapladı. Havalimanı ve Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu, yangının elektrik panosundan çıktığı belirlendi. Yolcular dışarı çıkarılırken, uçak seferleri ise geçici olarak durduruldu. Dumanın tahliye edilmesiyle birlikte havalimanı yeniden faaliyetlerine devam etti.
Van Ferit Melen Havalimanı'nda çıkan yangın büyük korkuya neden oldu

Van Ferit Melen Havalimanı'nda çıkan yangın büyük korkuya neden oldu.
Saban saatlerinde çıkan yangın, bir anda bekleme salonlarını dumanla kapladı. Havalimanı ve Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu, yangının elektrik panosundan çıktığı belirlendi. Yolcular dışarı çıkarılırken, uçak seferleri ise geçici olarak durduruldu. Dumanın tahliye edilmesiyle birlikte havalimanı yeniden faaliyetlerine devam etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.