Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ARAS, ERCİŞ’TE OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Eğitim 22.05.2024 - 19:29, Güncelleme: 22.05.2024 - 19:29 2043+ kez okundu.
 

VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ARAS, ERCİŞ’TE OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Fuarın ardından Aşağı Kozluca İlkokulunu ziyaret etti. Burada öğretmenler ile eğitim öğretime dair toplantı gerçekleştirdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Erciş’te çeşitli temaslarda bulundu. Sayın Aras öncelikle Erciş’te Murat İşler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen 4006 bilim fuarını ziyaret etti. Fuarın ardından Aşağı Kozluca İlkokulunu ziyaret etti. Burada öğretmenler ile eğitim öğretime dair toplantı gerçekleştirdi. Toplantıdan sonra öğrenciler ile bir araya gelen Sayın Aras, onlarla sohbet etti. Öğrencilerin sorunları dinledi. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Recep Türk ve Harun Kutlu da eşlik etti. (Haber:SadiyeYİGİT)
Fuarın ardından Aşağı Kozluca İlkokulunu ziyaret etti. Burada öğretmenler ile eğitim öğretime dair toplantı gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Erciş’te çeşitli temaslarda bulundu. Sayın Aras öncelikle Erciş’te Murat İşler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen 4006 bilim fuarını ziyaret etti. Fuarın ardından Aşağı Kozluca İlkokulunu ziyaret etti. Burada öğretmenler ile eğitim öğretime dair toplantı gerçekleştirdi. Toplantıdan sonra öğrenciler ile bir araya gelen Sayın Aras, onlarla
sohbet etti. Öğrencilerin sorunları dinledi.
Ziyarete İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Recep Türk ve Harun Kutlu da eşlik etti.
(Haber:SadiyeYİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.