Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da intihar girişiminde bulunan şahıs kayalıklarda baygınlık geçirdi

Asayiş 21.05.2024 - 19:27, Güncelleme: 21.05.2024 - 19:27 2097+ kez okundu.
 

Van’da intihar girişiminde bulunan şahıs kayalıklarda baygınlık geçirdi

Edinilen bilgiye göre, Tuşba ilçesine bağlı Akköprü Mahallesi’ndeki Toprakkaleye, saat 14.00 sıralarında intihar girişiminde bulunmak isteyen bir genç çıktı.
Van’ın Tuşba ilçesinde Toprakkale'deki kayalıklara çıkarak intihar girişiminde bulunmak isteyen şahıs, burada baygınlık geçirdi. Edinilen bilgiye göre, Tuşba ilçesine bağlı Akköprü Mahallesi’ndeki Toprakkaleye, saat 14.00 sıralarında intihar girişiminde bulunmak isteyen bir genç çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, AFAD, UMKE, 112 Acil Servis ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Tuşba Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgeye giderken kayalıklarda bulunan genç, bir süre sonra baygınlık geçirerek yere yığıldı. Ekipler, 2 saat süren bir çalışmanın ardından genci sedye yardımıyla kayalıklardan indirmeyi başardı. Genç, sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Tuşba ilçesine bağlı Akköprü Mahallesi’ndeki Toprakkaleye, saat 14.00 sıralarında intihar girişiminde bulunmak isteyen bir genç çıktı.

Van’ın Tuşba ilçesinde Toprakkale'deki kayalıklara çıkarak intihar girişiminde bulunmak isteyen şahıs, burada baygınlık geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Tuşba ilçesine bağlı Akköprü Mahallesi’ndeki Toprakkaleye, saat 14.00 sıralarında intihar girişiminde bulunmak isteyen bir genç çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, AFAD, UMKE, 112 Acil Servis ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Tuşba Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgeye giderken kayalıklarda bulunan genç, bir süre sonra baygınlık geçirerek yere yığıldı. Ekipler, 2 saat süren bir çalışmanın ardından genci sedye yardımıyla kayalıklardan indirmeyi başardı.
Genç, sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.