Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da pide ekmeğine zam

Ekonomi 25.09.2024 - 13:57, Güncelleme: 25.09.2024 - 13:57 168 kez okundu.
 

Van'da pide ekmeğine zam

Van'da 8 TL'den satılan 200 gram pide ekmeğinin fiyatı 9 TL oldu
 Van'da 8 TL'den satılan 200 gram pide ekmeğinin fiyatı 9 TL oldu. Van'da pide ekmeğine zam yapıldı. Daha önce 8 TL'den satılan 200 gramlık pide ekmeği de 9 TL oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Van Lokantacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Sabri Işık, “Temmuz ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birçok kaleme zam geldi. Artan maliyetlerden sonra 200 gram pide ekmeğinin fiyatını 8 TL'den 9 TL'ye çıkardık. Somun ekmek ise yine eski fiyat olan 8 TL'den satılacak” dedi.
Van'da 8 TL'den satılan 200 gram pide ekmeğinin fiyatı 9 TL oldu

 Van'da 8 TL'den satılan 200 gram pide ekmeğinin fiyatı 9 TL oldu.
Van'da pide ekmeğine zam yapıldı. Daha önce 8 TL'den satılan 200 gramlık pide ekmeği de 9 TL oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Van Lokantacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Sabri Işık, “Temmuz ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birçok kaleme zam geldi. Artan maliyetlerden sonra 200 gram pide ekmeğinin fiyatını 8 TL'den 9 TL'ye çıkardık. Somun ekmek ise yine eski fiyat olan 8 TL'den satılacak” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.