Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da tarım arazisinde yangın

Gündem 22.07.2024 - 07:58, Güncelleme: 22.07.2024 - 07:58 1907+ kez okundu.
 

Van'da tarım arazisinde yangın

Tarım arazisinde yangın
Van'ın İpekyolu ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu söndürüldü. Edinilen bilgiye göre yangın, İpekyolu ilçesine bağlı Erçek Mahallesi'nde meydana geldi. Haber verilmesi üzerine bölgeye İtfaiye Daire Başkanlığı ile İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Vatandaşların da yardımıyla alevlerin daha fazla yayılmasının önüne geçilerek çevredeki diğer tarım arazilerine sıçramadan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Tarım arazisinde yangın

Van'ın İpekyolu ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre yangın, İpekyolu ilçesine bağlı Erçek Mahallesi'nde meydana geldi. Haber verilmesi üzerine bölgeye İtfaiye Daire Başkanlığı ile İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Vatandaşların da yardımıyla alevlerin daha fazla yayılmasının önüne geçilerek çevredeki diğer tarım arazilerine sıçramadan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.