Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da trafik kazası: 1 yaralı

Gündem 08.04.2024 - 08:56, Güncelleme: 08.04.2024 - 08:56 1184 kez okundu.
 

Van'da trafik kazası: 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza, İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Adalet Sarayı önünde meydana geldi.
Van'da otomobil ile tırın çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Adalet Sarayı önünde meydana geldi. Sürücü isimleri ve plakaları öğrenilemeyen otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri muhtemel başka bir kazaya sebebiyet vermemek için olay yerinde önlem alırken, yaralı kişi ise bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tek şeritten verilen trafik, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla normale döndü.
Edinilen bilgiye göre kaza, İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Adalet Sarayı önünde meydana geldi.

Van'da otomobil ile tırın çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Adalet Sarayı önünde meydana geldi. Sürücü isimleri ve plakaları öğrenilemeyen otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri muhtemel başka bir kazaya sebebiyet vermemek için olay yerinde önlem alırken, yaralı kişi ise bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tek şeritten verilen trafik, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.