Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da yapımı devam eden kütüphanelerle ilgili değerlendirme toplantısı

Gündem 09.10.2024 - 18:07, Güncelleme: 09.10.2024 - 18:07 2209 kez okundu.
 

Van'da yapımı devam eden kütüphanelerle ilgili değerlendirme toplantısı

Van Valiliğinde yapımı devam eden kütüphanelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı
 Van Valiliğinde yapımı devam eden kütüphanelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Van Valisi Ozan Balcı'nın başkanlığında, Vali Yardımcısı İbrahim Gültekin ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla il genelinde yapımı süren kütüphanelerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Van genelindeki kütüphane projeleri ve bu projelerin ilerleme durumları ele alındı. Toplantıda bir konuşma yapan Vali Ozan Balcı, 13 ilçeye bebek ve çocuk kütüphanesi yapıldığını belirtti. Vali Balcı, yeni Kültür Merkezi ile yeni İl Halk Kütüphanesi ve Bebek-Çocuk kütüphanesinin hızla ilerlediğini ifade ederek, bu kütüphanelerin kentin kültürüne, sanatına büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Van Valiliğinde yapımı devam eden kütüphanelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı

 Van Valiliğinde yapımı devam eden kütüphanelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
Van Valisi Ozan Balcı'nın başkanlığında, Vali Yardımcısı İbrahim Gültekin ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla il genelinde yapımı süren kütüphanelerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Van genelindeki kütüphane projeleri ve bu projelerin ilerleme durumları ele alındı.
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Ozan Balcı, 13 ilçeye bebek ve çocuk kütüphanesi yapıldığını belirtti. Vali Balcı, yeni Kültür Merkezi ile yeni İl Halk Kütüphanesi ve Bebek-Çocuk kütüphanesinin hızla ilerlediğini ifade ederek, bu kütüphanelerin kentin kültürüne, sanatına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.