Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’ın yüksek kesimlerinde nisan karı etkili oldu

Gündem 08.04.2024 - 13:57, Güncelleme: 08.04.2024 - 13:57 1162 kez okundu.
 

Van’ın yüksek kesimlerinde nisan karı etkili oldu

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 2 gündür etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.
Van-Hakkari kara yolu üzerinde bulunan 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi’nde etkili olan kar yağışı ve sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Doğu Anadolu Bölgesi'nde 2 gündür etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı ve sis ile birlikte Van-Başkale kara yolu üzerinde bulunan 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahta bulunan 2 bin 370 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.
Doğu Anadolu Bölgesi'nde 2 gündür etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.

Van-Hakkari kara yolu üzerinde bulunan 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi’nde etkili olan kar yağışı ve sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.
Doğu Anadolu Bölgesi'nde 2 gündür etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı ve sis ile birlikte Van-Başkale kara yolu üzerinde bulunan 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahta bulunan 2 bin 370 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.