Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vanspor Teknik Direktörlüğüne Ümit Bozkurt getirildi

Spor 29.09.2024 - 18:43, Güncelleme: 29.09.2024 - 18:43 2611 kez okundu.
 

Vanspor Teknik Direktörlüğüne Ümit Bozkurt getirildi

Vanspor Futbol Kulübü, teknik direktör Tahsin Tam'ın yerine Ümit Bozkurt’u getirdi
Vanspor Futbol Kulübü, teknik direktör Tahsin Tam'ın yerine Ümit Bozkurt’u getirdi. Teknik Direktörü Tahsin Tam ile yolları ayırdıklarını açıklamayan Vanspor Futbol Kulübü, yönetimin İstanbul’da olağanüstü toplandığını duyurdu. Açıklamada, “Yaklaşık 5.5 saat süren toplantıda mevcut teknik direktör Tahsin Tam ile yollar ayrılmış, takımın başına Ümit Bozkurt getirilmiştir” denildi.
Vanspor Futbol Kulübü, teknik direktör Tahsin Tam'ın yerine Ümit Bozkurt’u getirdi

Vanspor Futbol Kulübü, teknik direktör Tahsin Tam'ın yerine Ümit Bozkurt’u getirdi.
Teknik Direktörü Tahsin Tam ile yolları ayırdıklarını açıklamayan Vanspor Futbol Kulübü, yönetimin İstanbul’da olağanüstü toplandığını duyurdu. Açıklamada, “Yaklaşık 5.5 saat süren toplantıda mevcut teknik direktör Tahsin Tam ile yollar ayrılmış, takımın başına Ümit Bozkurt getirilmiştir” denildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.