Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te aday öğretmen bilgilendirme toplantısı yapıldı

Eğitim 25.10.2023 - 08:03, Güncelleme: 25.10.2023 - 08:03 1126+ kez okundu.
 

Erciş’te aday öğretmen bilgilendirme toplantısı yapıldı

Aday öğretmen bilgilendirme toplantısı yapıldı
Van’ın Erciş ilçesinde aday öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Erciş Kaymakamlığının toplantı salonunda yapılan toplantıda, aday öğretmenlere okuldaki iş ve işlemlerle alakalı bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonrası Van Valiliğinin hayata geçirdiği ‘Kitap Van’ projesi çerçevesinde listede ismi olan aday öğretmenlere kitap hediye edildi.
Aday öğretmen bilgilendirme toplantısı yapıldı

Van’ın Erciş ilçesinde aday öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Erciş Kaymakamlığının toplantı salonunda yapılan toplantıda, aday öğretmenlere okuldaki iş ve işlemlerle alakalı bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonrası Van Valiliğinin hayata geçirdiği ‘Kitap Van’ projesi çerçevesinde listede ismi olan aday öğretmenlere kitap hediye edildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.