Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te İlköğretim Haftası etkinliği

Eğitim 14.09.2023 - 08:28, Güncelleme: 14.09.2023 - 08:28 1503+ kez okundu.
 

Erciş’te İlköğretim Haftası etkinliği

Erciş’te İlköğretim Haftası
Van’ın Erciş ilçesinde İlköğretim Haftası nedeniyle bir program düzenlendi. Ercişli Emrah İlkokulunda düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ders zili çalan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, “Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun” dedi. Daha sonra sınıfları gezen Kaymakam karaloğlu, öğrencilerle sohbet etti. Öte yandan, Kaymakam Karaloğlu, hafta bünyesinde Ali Ömer Çağrı ve Pelin Ulaşır isimli öğrencileri makamında kabul ederek kitap hediye etti.
Erciş’te İlköğretim Haftası

Van’ın Erciş ilçesinde İlköğretim Haftası nedeniyle bir program düzenlendi.
Ercişli Emrah İlkokulunda düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ders zili çalan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, “Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun” dedi.
Daha sonra sınıfları gezen Kaymakam karaloğlu, öğrencilerle sohbet etti.
Öte yandan, Kaymakam Karaloğlu, hafta bünyesinde Ali Ömer Çağrı ve Pelin Ulaşır isimli öğrencileri makamında kabul ederek kitap hediye etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.