Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE VOLEYBOL TURNUVASI HEYECANI

09.03.2022 - 10:59, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2196+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE VOLEYBOL TURNUVASI HEYECANI

 Erciş Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Şehit Polis Halil HAMURYEN kurumlar arası Voleybol turnuvasına esnaflar, liseler ve resmi kurumların katılımıyla devam ediliyor. Her kesimden katılımın sağlanabileceği voleybol turnuvası yoğun ilgi görüyor. Akşam saatlerinde aşağı toki kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmalar kalabalık izleyici kitlesine hitap ederken aynı zaman da büyük çekişmelere de sahne oluyor. Starpen takımının oyuncusu Kerem ÇELİKER turnuvanın bizde çok farklı bir heyecan yarattığını ve iyi bir deneyim yaşattığını söyleyen ÇELİKER; Çok hırslıyız ve kararlıyız bu voleybool turnuvasında finale kalmak istiyoruz. Karşılaşmaların büyük çekişmeye sahne olduğunu, her takımın kazanmak için ter döktüğünü bu durumun turnuvayı daha da çekici hale getirdiğini söyledi. Çıktıkları ilk iki karşılaşmayı kazanan starpen takımı olarak oldukça idallı olduklarını söyledi.Ayrıca vatandaşların izleyici olarak yoğun ilgi göstermeleri her takım için ayrıca motive kaynağı olduğunu belirtti. Ayrıca ilçe Kaymakamımız Nuri MEHMETBEYOĞLU’na katkılarından dolayı da teşekür eden Kerem ÇELİKER bu turnuvanın ve buna benzer müsabakaların ilerde de düzenlenmesini umut ediyoruz.dedi. 

 Erciş Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe
Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Şehit
Polis Halil HAMURYEN kurumlar arası Voleybol turnuvasına esnaflar, liseler ve resmi kurumların katılımıyla devam ediliyor. Her kesimden katılımın sağlanabileceği voleybol turnuvası yoğun ilgi görüyor. Akşam saatlerinde aşağı toki kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmalar kalabalık izleyici kitlesine hitap ederken aynı zaman da büyük çekişmelere de sahne oluyor. Starpen takımının oyuncusu Kerem ÇELİKER turnuvanın bizde çok farklı bir heyecan yarattığını ve iyi bir deneyim yaşattığını söyleyen ÇELİKER; Çok hırslıyız ve kararlıyız bu voleybool turnuvasında finale kalmak istiyoruz. Karşılaşmaların büyük çekişmeye sahne olduğunu, her takımın kazanmak için ter döktüğünü bu durumun turnuvayı daha da çekici hale getirdiğini söyledi. Çıktıkları ilk iki karşılaşmayı kazanan starpen takımı olarak oldukça idallı olduklarını söyledi.Ayrıca vatandaşların izleyici olarak yoğun ilgi göstermeleri her takım için ayrıca motive kaynağı olduğunu belirtti. Ayrıca ilçe Kaymakamımız Nuri MEHMETBEYOĞLU’na katkılarından dolayı da teşekür eden Kerem ÇELİKER bu turnuvanın ve buna benzer müsabakaların ilerde de düzenlenmesini umut ediyoruz.dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.