Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VEDAŞ’tan elektrik kesintisi açıklaması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2016 - 11:26, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1790+ kez okundu.
 

VEDAŞ’tan elektrik kesintisi açıklaması

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Erciş ilçesinde son günlerde sıkça yaşanan elektrik kesintileri hakkında açıklama yaptı.Erciş Kaymakamlığı’nın resmi facebook hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Erciş’te enerji olmadığı ihbarı üzerine ekiplerin yapmış olduğu çalışmada şehir dağıtım merkezinde xlpe kablolarının patladığı tespit edilmiştir. Bu arıza giderildikten sonra şehre enerji verilmiştir. Ancak, dağıtım merkezinin çıkışında şehri besleyen yer altı kablolarından arıza geldiğinden enerji verilememiştir. Arıza noktasının tespiti için Van merkezden kablo test aracı istenilmiştir. Kablo test aracının gelmesi ile beraber arıza noktası tespit edilip kazı çalışmalarına başlanılmıştır. Yapılan kazı çalışmasında 9 adet xlpe kablosunun patladığı tespit edilmiştir. Ring sistemi ile şehrin büyük bir kısmına enerji verilmiş olup, ekiplerimizin kablo onarım çalışması devam etmektedir. Arızanın büyük bir kısmı giderilmiş olup çalışmalar iki gün içinde tamamlanacaktır. Tüm vatandaşlarımıza önemle duyurulur” denildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Erciş ilçesinde son günlerde sıkça yaşanan elektrik kesintileri hakkında açıklama yaptı.
Erciş Kaymakamlığı’nın resmi facebook hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Erciş’te enerji olmadığı ihbarı üzerine ekiplerin yapmış olduğu çalışmada şehir dağıtım merkezinde xlpe kablolarının patladığı tespit edilmiştir. Bu arıza giderildikten sonra şehre enerji verilmiştir. Ancak, dağıtım merkezinin çıkışında şehri besleyen yer altı kablolarından arıza geldiğinden enerji verilememiştir. Arıza noktasının tespiti için Van merkezden kablo test aracı istenilmiştir. Kablo test aracının gelmesi ile beraber arıza noktası tespit edilip kazı çalışmalarına başlanılmıştır. Yapılan kazı çalışmasında 9 adet xlpe kablosunun patladığı tespit edilmiştir. Ring sistemi ile şehrin büyük bir kısmına enerji verilmiş olup, ekiplerimizin kablo onarım çalışması devam etmektedir. Arızanın büyük bir kısmı giderilmiş olup çalışmalar iki gün içinde tamamlanacaktır. Tüm vatandaşlarımıza önemle duyurulur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.