Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

14 yaşındaki Serkan’ın öldürülmesiyle ilgili 1 çocuk tutuklandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2020 - 13:17, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1338+ kez okundu.
 

14 yaşındaki Serkan’ın öldürülmesiyle ilgili 1 çocuk tutuklandı

Van'ın Erciş ilçesinde cesedi bulunan 14 yaşındaki Serkan T.’nin öldürülmesiyle ilgili 1 çocuk tutuklandı. Erciş ilçesinde evden ayrıldıktan sonra cesedi bulunan 14 yaşındaki Serkan T.’nin öldürülmesiyle ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, olayla ilgili 3 çocuğu gözaltına almıştı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen çocuklardan C.K. tutuklanırken, İ.T. ve H.İ.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Van'ın Erciş ilçesinde cesedi bulunan 14 yaşındaki Serkan T.’nin öldürülmesiyle ilgili 1 çocuk tutuklandı.
Erciş ilçesinde evden ayrıldıktan sonra cesedi bulunan 14 yaşındaki Serkan T.’nin öldürülmesiyle ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, olayla ilgili 3 çocuğu gözaltına almıştı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen çocuklardan C.K. tutuklanırken, İ.T. ve H.İ.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.