Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde kar yağışı

Gündem 25.04.2025 - 18:11, Güncelleme: 25.04.2025 - 18:11 345 kez okundu.
 

3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde kar yağışı

3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde kar yağışı
Van'-Bahçesaray kara yolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'de kar yağışı etkili oldu. Van’da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış aralıklı devam ederken, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Van-Bahçesaray kara yolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde kar ve yoğun sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.
3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde kar yağışı

Van'-Bahçesaray kara yolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'de kar yağışı etkili oldu.
Van’da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış aralıklı devam ederken, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Van-Bahçesaray kara yolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde kar ve yoğun sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.