Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ "ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ" İÇİN HAZIRLANIYOR

Kültür 30.04.2025 - 11:07, Güncelleme: 30.04.2025 - 11:07 310 kez okundu.
 

ERCİŞ "ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ" İÇİN HAZIRLANIYOR

Erciş'te her yıl düzenlenen "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" için hazırlıklar devam ediyor
 Erciş'te her yıl düzenlenen "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" için hazırlıklar devam ediyor. Bu yıl 12.'si düzenlenecek olan "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" hazırlıkları için Erciş Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Murat Karaloğlu başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda alınan karar gereği, 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında 3 gün sürecek olan festivalle ilgili yapılacak çalışmalar, kurumların sorumlulukları ve görevleri konusunda genel değerlendirme yapıldı. Toplantıya Kaymakamı Murat Karaloğlu, eşi Gamze Karaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Toplantı sonrasında Kaymakam Karaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Özcoşar ve ilgili kurum müdürleri İnci Kefali Tabiat Parkı’nı (Balık Bendi) ziyaret ederek istişarelerde bulunuldu. (Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş'te her yıl düzenlenen "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" için hazırlıklar devam ediyor

 Erciş'te her yıl düzenlenen "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" için hazırlıklar devam ediyor.
Bu yıl 12.'si düzenlenecek olan "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" hazırlıkları için Erciş Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Murat Karaloğlu başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda alınan karar gereği, 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında 3 gün sürecek olan festivalle ilgili yapılacak çalışmalar, kurumların sorumlulukları ve görevleri konusunda genel değerlendirme yapıldı.
Toplantıya Kaymakamı Murat Karaloğlu, eşi Gamze Karaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Toplantı sonrasında Kaymakam Karaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Özcoşar ve ilgili kurum müdürleri İnci Kefali Tabiat Parkı’nı (Balık Bendi) ziyaret ederek istişarelerde bulunuldu. (Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.