Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ'TE KEKLİK AVLAYAN 1 KİŞİYE18 BİN 721 LİRA PARA CEZASI UYGULANACAK

Yaşam 03.06.2024 - 13:06, Güncelleme: 03.06.2024 - 17:59 3461+ kez okundu.
 

ERCİŞ'TE KEKLİK AVLAYAN 1 KİŞİYE18 BİN 721 LİRA PARA CEZASI UYGULANACAK

ERCİŞ'TE KEKLİK AVLAYANLARA CEZA
 Erciş’te kafes avcılığı yapan 1 kişiye 18 bin 721 lira para cezası uygulanacak. Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) 14 Van Bölge Müdürlüğü ekipleri, kafes avcılığa yapan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde DKMP Erciş Şefliği ile Erciş Merkez İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kafes avcılığı yapan 1 şahsı tespit edildi. Şahsın yakaladığı 4 kınalı keklik ile kafes ve tuzaklama malzemelerine el konulurken şahıs hakkında 5 bin TL tazminat kararı ve 13 bin 12 TL İdari para cezası verilecek. DKMP ekipleri, destekleri için Erciş Merkez İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı personeline teşekkür etti.(Haber: Sadiye YİGİT)
ERCİŞ'TE KEKLİK AVLAYANLARA CEZA

 Erciş’te kafes avcılığı yapan 1 kişiye 18 bin 721 lira para cezası uygulanacak.
Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) 14 Van Bölge Müdürlüğü ekipleri, kafes avcılığa yapan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde DKMP Erciş Şefliği ile Erciş Merkez İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kafes avcılığı yapan 1 şahsı tespit edildi. Şahsın yakaladığı 4 kınalı keklik ile kafes ve tuzaklama malzemelerine el konulurken şahıs hakkında 5 bin TL tazminat kararı ve 13 bin 12 TL İdari para cezası verilecek. DKMP ekipleri, destekleri için Erciş Merkez İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı personeline teşekkür etti.(Haber: Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.