Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ'TE KIŞ VE BAHAR BİR ARADA

Gündem 06.04.2023 - 07:51, Güncelleme: 06.04.2023 - 07:51 1619+ kez okundu.
 

ERCİŞ'TE KIŞ VE BAHAR BİR ARADA

Erciş'te kış ve bahar bir arada yaşanıyor
Doğu'nun yeşil ilçesi olarak bilinen Erciş'te çiçek açan ağaçlar ile yüksek kesimlerdeki kar, şehirde iki mevsimi bir arada yaşatıyor. Doğu'nun 'yeşil ilçesi Erciş’te 4 gün önce kar yağışı etkili olmuş, merkezde karlar erirken Erciş’in uzak mahalleleri ve yüksek dağlık alanlarda kar olduğu gibi yerleri beyaza bürümüştü. . Erciş merkez ve yakın mahallelerde ise meyve ağaçları çiçek açarken,havalarda ısınmaya başladı.Erciş’e bağlı Yankıtepe Mahalesi’nden gelen Ramazan Kaya ‘’geldiğim mahalle tam kışı andırıyordu .Erciş merkeze geldim burası bahar mevsimi olarak karşıma çıktı .Erciş coğrafyasında bir günde iki mevsim görmüş oldum. Şu anda 2 mevsim yaşıyoruz orada kar yağıyor, burada ise yeşillik var Merkeze uzak mahallelerde çocuklar kışlıklarla gezerken şu anda Erciş Millet Bahçesi’nde çocuklar eğlence yerlerinde kayıyor oyun oynuyorlar ” dedi.Haber:Sadiye YİGİT
Erciş'te kış ve bahar bir arada yaşanıyor

Doğu'nun yeşil ilçesi olarak bilinen Erciş'te çiçek açan ağaçlar ile yüksek kesimlerdeki kar, şehirde iki mevsimi bir arada yaşatıyor.
Doğu'nun 'yeşil ilçesi Erciş’te 4 gün önce kar yağışı etkili olmuş, merkezde karlar erirken Erciş’in uzak mahalleleri ve yüksek dağlık alanlarda kar olduğu gibi yerleri beyaza bürümüştü. . Erciş merkez ve yakın mahallelerde ise meyve ağaçları çiçek açarken,havalarda ısınmaya başladı.Erciş’e bağlı Yankıtepe Mahalesi’nden gelen Ramazan Kaya ‘’geldiğim mahalle tam kışı andırıyordu .Erciş merkeze geldim burası bahar mevsimi olarak karşıma çıktı .Erciş coğrafyasında bir günde iki mevsim görmüş oldum. Şu anda 2 mevsim yaşıyoruz orada kar yağıyor, burada ise yeşillik var Merkeze uzak mahallelerde çocuklar kışlıklarla gezerken şu anda Erciş Millet Bahçesi’nde çocuklar eğlence yerlerinde kayıyor oyun oynuyorlar ” dedi.Haber:Sadiye YİGİT

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.