Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE EĞİTİMDE YENİ BİR İSİM

Eğitim 27.06.2024 - 07:58, Güncelleme: 27.06.2024 - 07:58 2310+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE EĞİTİMDE YENİ BİR İSİM

ERCİŞ’TE YENİ BİR EĞİTİM KURUMU AÇILIYOR
Her yıl binlerce öğrenciyi üniversitelere ve liselere yerleştiren, başarıları ve eğitime sunduğu ciddi katkılarıyla adından söz ettiren Türkiye'nin en iyi eğitim kurumlarından olan Aydın Kurs Erciş'te açılıyor.  Ortaokul, lise ve lise mezunu öğrencilere hitap edecek olan Aydın Kurs, LGS ve YKS hazırlıkta iddialı bir eğitim modeli  uygulamada kararlı. 1984 Yılında kurulan ve her geçen gün başarısına başarı katan, bugün onlarca şubesi bulunan Aydın Kurs, Erciş’te de  şube açtı. Sınavlara hazırlıkta iddialı olan Aydın ve Miray yayınları ile çalışacak olan Erciş Aydın Kurs, 2024-2025 yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerin hizmetine başlayacak.  Erciş Aydın Kurs'ta kayıtlar başladı. Erken kayıt imkanları da sunan kurs, Van Yolu, Tenzile Ana Ortaokulu karşısındaki Erciş İş Merkezi'nde hizmet verecek.Açılacak yeni kurs öğrencilerin yoğun ilgisini şimdiden çekmeye başladı. (Haber:Sadiye YİGİT) 
ERCİŞ’TE YENİ BİR EĞİTİM KURUMU AÇILIYOR
Her yıl binlerce öğrenciyi üniversitelere ve liselere yerleştiren, başarıları ve eğitime sunduğu ciddi katkılarıyla adından söz ettiren Türkiye'nin en iyi eğitim kurumlarından olan Aydın Kurs Erciş'te açılıyor. 
Ortaokul, lise ve lise mezunu öğrencilere hitap edecek olan Aydın Kurs, LGS ve YKS hazırlıkta iddialı bir eğitim modeli  uygulamada kararlı. 1984 Yılında kurulan ve her geçen gün başarısına başarı katan, bugün onlarca şubesi bulunan Aydın Kurs, Erciş’te de  şube açtı. Sınavlara hazırlıkta iddialı olan Aydın ve Miray yayınları ile çalışacak olan Erciş Aydın Kurs, 2024-2025 yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerin hizmetine başlayacak. 
Erciş Aydın Kurs'ta kayıtlar başladı. Erken kayıt imkanları da sunan kurs, Van Yolu, Tenzile Ana Ortaokulu karşısındaki Erciş İş Merkezi'nde hizmet verecek.Açılacak yeni kurs öğrencilerin yoğun ilgisini şimdiden çekmeye başladı. (Haber:Sadiye YİGİT) 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.