Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Irak'taki deprem Yüksekova'da hasara neden oldu

Gündem 13.03.2025 - 09:40, Güncelleme: 13.03.2025 - 09:40 209 kez okundu.
 

Irak'taki deprem Yüksekova'da hasara neden oldu

Irak'ın Erbil kentinde yaşanan 4.8 büyüklüğündeki deprem, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Yeşiltaş köyünde hasara neden oldu
Irak'ın Erbil kentinde yaşanan 4.8 büyüklüğündeki deprem, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Yeşiltaş köyünde hasara neden oldu. Dün akşam saatlerinde meydana gelen ve Yüksekova ilçesinde de büyük korkuya neden olan deprem, 80 haneli Yeşiltaş köyünde hasara neden oldu. Birçok evin duvarlarında çatlaklar oluşurken, köy halkı da geceyi dışarıda geçirdi. Depremin etkisi altında kalan Zeynep Barfa, "Dün akşam saat 21.00 gibi korkunç bir sesle sallandık. Birçok evin duvarında hasar ve çatlaklar oluştu. O an gerçekten kötüydü. Evlerimize girmekten bile korkuyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi. Yaşadığı korkulu geceyi anlatan Resul Kartal ise "Dün gece büyük bir deprem yaşandı ve köyümüzde çok fazla hissedildi. Çok korkutucuydu, yer altından sesler geldi. Evimize dahi giremedik, geceyi çadırda geçirdik. Yetkililerden acil yardım bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Irak'ın Erbil kentinde yaşanan 4.8 büyüklüğündeki deprem, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Yeşiltaş köyünde hasara neden oldu

Irak'ın Erbil kentinde yaşanan 4.8 büyüklüğündeki deprem, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Yeşiltaş köyünde hasara neden oldu.
Dün akşam saatlerinde meydana gelen ve Yüksekova ilçesinde de büyük korkuya neden olan deprem, 80 haneli Yeşiltaş köyünde hasara neden oldu. Birçok evin duvarlarında çatlaklar oluşurken, köy halkı da geceyi dışarıda geçirdi. Depremin etkisi altında kalan Zeynep Barfa, "Dün akşam saat 21.00 gibi korkunç bir sesle sallandık. Birçok evin duvarında hasar ve çatlaklar oluştu. O an gerçekten kötüydü. Evlerimize girmekten bile korkuyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi.
Yaşadığı korkulu geceyi anlatan Resul Kartal ise "Dün gece büyük bir deprem yaşandı ve köyümüzde çok fazla hissedildi. Çok korkutucuydu, yer altından sesler geldi. Evimize dahi giremedik, geceyi çadırda geçirdik. Yetkililerden acil yardım bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.