Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEDAŞ, aydınlatma denetimi yapacak

Gündem 04.10.2024 - 17:09, Güncelleme: 04.10.2024 - 17:09 3120 kez okundu.
 

TEDAŞ, aydınlatma denetimi yapacak

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde aydınlatma denetimi yapacak
Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde aydınlatma denetimi yapacak. 7 - 16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan denetimler nedeniyle bazı sokak ve caddelerdeki aydınlatmaların gündüz saatlerinde kontrol amaçlı devreye alınacağı belirtildi. Açıklamalarda bulunan VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay, TEDAŞ tarafından her yıl düzenli olarak sokak ve cadde aydınlatmalarının denetiminin yapıldığını ifade ederek, “Her dağıtım bölgesinde olduğu gibi bölgemizde de aydınlatma tesisatlarının denetimi yapılmaktadır. Denetimler sırasında TEDAŞ heyetinin belirleyeceği lokasyonlardaki aydınlatmalarımız gündüz saatlerinde devreye alınacaktır. Gündüz saatinde yanan aydınlatmaların kontrol amacıyla devreye alındığını halkımızın bilmesini isteriz. Denetimler sonrasında süreç yine normale dönecektir” dedi.
Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde aydınlatma denetimi yapacak

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde aydınlatma denetimi yapacak.
7 - 16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan denetimler nedeniyle bazı sokak ve caddelerdeki aydınlatmaların gündüz saatlerinde kontrol amaçlı devreye alınacağı belirtildi. Açıklamalarda bulunan VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay, TEDAŞ tarafından her yıl düzenli olarak sokak ve cadde aydınlatmalarının denetiminin yapıldığını ifade ederek, “Her dağıtım bölgesinde olduğu gibi bölgemizde de aydınlatma tesisatlarının denetimi yapılmaktadır. Denetimler sırasında TEDAŞ heyetinin belirleyeceği lokasyonlardaki aydınlatmalarımız gündüz saatlerinde devreye alınacaktır. Gündüz saatinde yanan aydınlatmaların kontrol amacıyla devreye alındığını halkımızın bilmesini isteriz. Denetimler sonrasında süreç yine normale dönecektir” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.