Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Volkan Konak Kuzeyin Oğlu'ndan acı haber.

Sanat 31.03.2025 - 20:03, Güncelleme: 31.03.2025 - 20:03 1407 kez okundu.
 

Volkan Konak Kuzeyin Oğlu'ndan acı haber.

Müzisyen Volkan Konak 58 yaşında hayatını kaybetti
KKTC’deki konserinde sahnede bayılan Konak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, ardından öldüğü açıklanmıştı. Başhekimlik, sanatçının entübe halde hastaneye sevk edildiğine dikkat çekti: * Sanatçı 00:17’de hastanemize ‘Ex duhul’ olarak giriş yapmış ve vakit kaybetmeden CPR (Temel Yaşam Desteği) odasına alınmıştır. Burada anestezi uzmanı, acil servis hekimleri, iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından 25 dakika süreyle ileri yaşam desteği uygulanmıştır. * Ancak yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen yanıt alınamamıştır. Sanatçı Volkan Konak, tüm tıbbi çabalara rağmen, geçirmiş olduğu klinik süreç göz önünde bulundurularak, saat 00.42’de hayatını kaybetmiş (Ex kabul edilmiş) ve CPR’a son verilmiştir. Volkan Konak kimdir? Sanatçı 1967’de Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Maçka’da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na devam etti. 1988’de lisans eğitimini tamamlayıp aynı okulda yüksek lisansa başladı. Konak 1993’te ‘Efulim’ adlı şarkısını besteledi. 1998’de Kuzey Müzik Prodüksiyon şirketini kurdu. Gazeteciler Cemiyeti tarafından yılın sanatçısı seçildi. Şarkıcı sırasıyla 2000’de ‘Şimal Rüzgarı’, 2003’te ‘Maranda’, 2006’da ‘Mora’ albümlerini çıkardı. Konak, Karadeniz bölgesini etkileyen Çernobil Nükleer Faciası nedeniyle babasını kanserden kaybetti. Bu kayıp üzerine yaptığı ‘Cerrahpaşa’ şarkısı geniş kitlelere ulaştı. Konak tv programlarında ve konserlerinde yaptığı espriler ve okuduğu şiirlerle biliniyordu.
Müzisyen Volkan Konak 58 yaşında hayatını kaybetti

KKTC’deki konserinde sahnede bayılan Konak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, ardından öldüğü açıklanmıştı.

Başhekimlik, sanatçının entübe halde hastaneye sevk edildiğine dikkat çekti:

* Sanatçı 00:17’de hastanemize ‘Ex duhul’ olarak giriş yapmış ve vakit kaybetmeden CPR (Temel Yaşam Desteği) odasına alınmıştır. Burada anestezi uzmanı, acil servis hekimleri, iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından 25 dakika süreyle ileri yaşam desteği uygulanmıştır.

* Ancak yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen yanıt alınamamıştır. Sanatçı Volkan Konak, tüm tıbbi çabalara rağmen, geçirmiş olduğu klinik süreç göz önünde bulundurularak, saat 00.42’de hayatını kaybetmiş (Ex kabul edilmiş) ve CPR’a son verilmiştir.

Volkan Konak kimdir?

Sanatçı 1967’de Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Maçka’da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na devam etti. 1988’de lisans eğitimini tamamlayıp aynı okulda yüksek lisansa başladı.

Konak 1993’te ‘Efulim’ adlı şarkısını besteledi. 1998’de Kuzey Müzik Prodüksiyon şirketini kurdu. Gazeteciler Cemiyeti tarafından yılın sanatçısı seçildi.

Şarkıcı sırasıyla 2000’de ‘Şimal Rüzgarı’, 2003’te ‘Maranda’, 2006’da ‘Mora’ albümlerini çıkardı.

Konak, Karadeniz bölgesini etkileyen Çernobil Nükleer Faciası nedeniyle babasını kanserden kaybetti. Bu kayıp üzerine yaptığı ‘Cerrahpaşa’ şarkısı geniş kitlelere ulaştı.

Konak tv programlarında ve konserlerinde yaptığı espriler ve okuduğu şiirlerle biliniyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.