Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE RÜZGAR AĞAÇLARI YOLA DEVİRDİ

Gündem 11.07.2024 - 09:33, Güncelleme: 11.07.2024 - 09:33 1728+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE RÜZGAR AĞAÇLARI YOLA DEVİRDİ

ERCİŞ’TE RÜZGAR VE SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYIR
Erciş’te şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor. Son birkaç gündür ara sıra çıkan rüzgar yaşamı zora sokuyor. Akşam çıkan şiddetli rüzgarlardan dolayı bir çok yerde ağaçlar kırıldı. Kırılan bazı ağaçlar Ağrı Van kara yoluna devrildi. Rüzgar ve ani başlayan sağanak yağış özellikle kır düğünü yapanların son günlerde kapusu haline geldi. Ömürlerin en mutlu gününde yağmur ve fırtına olunca kır düğünü damat ve gelin için olumlu bir anıdan uzaklaşıyor.  Erciş’te kır düğün bahçesi sahipleri de bugünlerde bu durumdan çok rahatsız oluyorlar. Düğün esnasında olan yağmur ve rüzgar organizasyonlarını bozuyor.(Haber:Sadiye YİGİT)
ERCİŞ’TE RÜZGAR VE SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYIR

Erciş’te şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor. Son birkaç gündür ara sıra çıkan rüzgar yaşamı zora sokuyor. Akşam çıkan şiddetli rüzgarlardan dolayı bir çok yerde ağaçlar kırıldı. Kırılan bazı ağaçlar Ağrı Van kara yoluna devrildi.
Rüzgar ve ani başlayan sağanak yağış özellikle kır düğünü yapanların son günlerde kapusu haline geldi. Ömürlerin en mutlu gününde yağmur ve fırtına olunca kır düğünü damat ve gelin için olumlu bir anıdan uzaklaşıyor. 
Erciş’te kır düğün bahçesi sahipleri de bugünlerde bu durumdan çok rahatsız oluyorlar. Düğün esnasında olan yağmur ve rüzgar organizasyonlarını bozuyor.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.